Pragmatische aanpak / Nuchter / Oog voor detail

Ik ben een onvervalste nuchtere tukker, met meer dan 20 jaar ondernemerservaring. Geen doorsnee ondernemer, misschien zelfs soms een beetje “positief gek”. Ik heb passie voor creativiteit, nieuwsgierigheid, onderzoeken en analyseren. Ik streef naar een resultaatgerichte manier van werken, hou van mensen die écht in teams willen werken. Ik ben representatief en houdt van een gezonde dosis humor. Men zegt dat ik goed meerdere ballen tegelijk in de lucht kan houden. Het kunnen organiseren, coördineren van een breed scala aan uiteenlopende zaken is mijn kracht.

Ik heb specifieke expertise op het gebied van sales, marketing en operationeel logistieke en productiegerichte omgevingen. Dankzij mijn onderzoekende instelling en analytische vermogen kan ik ook binnen andere omgevingen snel waarde toevoegen.

Privé
Ik ben gelukkig met Annelies en samen hebben we 2 prachtige zoons, die beiden nog studeren. We hebben daarnaast een onvoorwaardelijke liefde voor onze 2 honden en voor Sicilië als ideale vakantiebestemming. Ik ben gek van koken, yoga en hardlopen.

profiel

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan telefonisch contact op en laten we een afspraak maken. Ik sta altijd open voor een persoonlijke kennismaking.

Contact opnemen