De strategische partners van At First Management

Wij kiezen onze strategische partners zeer zorgvuldig.

Wij borgen kwaliteit en vertrouwelijkheid optimaal, waarbij we elkaar door de diversiteit van de achtergrond zodanig aanvullen dat we daarmee onze klanten kunnen voorzien van toegevoegde waarde.

Hierdoor kunnen we onze klanten slagvaardige ondersteuning garanderen bij uiteenlopende management vraagstukken of organisatieontwikkeling

Dharminder Biharie

Heeft meer dan 8 jaar internationale ervaring opgedaan binnen een groot Amerikaanse Corporate organisatie. Daar was hij tot voor kort altijd Business Development Manager. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in business model- en waarde propositie design plus. Met name het valideren daarvan is zijn specialisme geworden.

Hij helpt ondernemers met het maken van een vernieuwd businessmodel, in plaats van het maken van een traditioneel businessplan. Het grote voordeel is dat men middels deze methode in een heel vroeg stadium te weten komt of een product of service valide is voor de markt waarin men opereert of zou willen opereren.

Dit bespaart veel tijd, geld en frustratie binnen bedrijven.

Mocht u daarom elke dag bezig zijn om uw omzet te verhogen, kosten te verlagen en de marge te verhogen, en dit lukt niet? De kans is dan groot dat uw businessmodel verouderd is.

U kunt uw huidige businessmodel niet veranderen met ouderwetse methodes die vroeger wel hebben gewerkt. Tijden veranderen en zo ook de methodes.

Wil u meer weten?  Luister naar zijn Podcast? in Spotify, Apple iTunes & PodCastApp, Soundcloud en Google Android Podcast. Met Marianne Zwagerman, Menno Lanting, Ralf Kengtmans en veel meer!

www.bizzmodell.com

Willem Titsing

Marketing en Online Specialist

Na 15 jaar in de grafische industrie / textiel (o.a. product ontwikkeling) als ondernemer gestart. Begonnen met een webwinkel in huishoudtextiel en er zo achter komen dat een goed product, contacten en website niet voldoende zijn. Inmiddels is Willem een expert op het gebied van SEO, websites optimaliseren en marketing. Gewoon zorgen voor daadkrachtige online performance die werkt. Op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Is als geen ander in staat om de link te leggen in wat u wilt met uw bedrijf of product en daarmee gevonden worden door zoekmachines en dus uw (potentiële) klanten.

www.titsing.de

Arthur Prinsen

Arthur Prinsen

Heeft meer 20 jaar ervaring in optimaliseren van processen, klanttevredenheid  en omzet. Ervaring binnen retail, online en zakelijke dienstverlening met gebruik van data , het doen van experimenten en concepting en strategie excecutie binnen groot corporate en MKB.

Met zijn gestructureerde aanpak helpt hij ondernemingen en ondernemers met een juiste strategie en aanpak, gebaseerd op data, om data gedreven te werken, data visualisaties en automatisering. De laatste jaren houdt hij zich bezig met ondernemingendata gedreven te werken en beslissen en het kunnen identificeren van een blauwe oceaan.

Hij helpt ondernemingen gebruik te maken van hun data en op basis van die data beslissingen te nemen. Het grote voordeel hiervan is dat afdelingen zelf verantwoordelijkheid dragen en daarmee ook sneller zullen beslissen. Een ander groot voordeel is dat blauwe oceanen sneller ontdekt en gebruik worden.

Dit bespaart veel tijd, geld en frustratie binnen bedrijven.

Door het inzicht ben u niet elke dag bezig kosten te verlagen, marge te verhogen maar bezig met waarde te creëren. Voor uw leveranciers, klanten en personeel.

www.prinsenco.com

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking

Contact opnemen