We werken graag samen

Samen sta je sterker

Simpeler dan dat, kunnen we het niet uitleggen. Wij werken graag samen met mensen, die 100% eerlijk zijn, zoete lieve broodjes bakken, daar doen we niet aan. Mensen die kritisch zijn, máár ook de kritiek kunnen onderbouwen. Iets afbranden is gemakkelijk, maar iets onderbouwen, zodat het gaat groeien is van een heel andere orde.

In onze samenwerkingen zijn we eerlijk naar elkaar toe, daarmee borgen we kwaliteit en vertrouwelijkheid optimaal, waarbij we elkaar door de diversiteit van de achtergrond zodanig aanvullen dat we daarmee onze klanten kunnen voorzien van ÉCHT toegevoegde waarde.

Hierdoor kunnen we onze klanten slagvaardige ondersteuning garanderen bij uiteenlopende vragen over ondernemerschap of organisatieontwikkeling.

De Startversneller

De Startversneller, subsidie voor startende ondernemers

Ben jij een startende ondernemer en kom je uit Twente of Gelderland?

Jij bent ambitieus, zit vol met plannen en wilt groeien. Heb je nog wel eens twijfels waar je moet beginnen en in welke volgorde?
Diep van binnen weet je wel dat het slim zou zijn, om je plannen eens tegen iemand “aan te houden” die veel ervaring heeft met ondernemen.

Maar ja, al je geld steek je in de ontwikkeling van jouw bedrijf, toch?

De Startversneller subsidie biedt uitkomst.
Zie het als een tegemoetkoming in de investering om jouw business nog sneller of beter te laten groeien.

Want zeg nou zelf, jij wilt jouw “kindje” toch ook zien opgroeien?

Roy in het Veld is aangesloten als business mentor/coach bij de Startversneller. Een initiatief van de Provincie Overijssel en Gelderland.

Wil je hierover meer weten, neem dan contact met Roy op of kijk op;

www.destartversneller.nl/coaches/roy-in-het-veld/

IkWilRustindeTent
IkWilRustindeTent

IkWilRustindeTent

Met het One Stop Shop concept IkWilRustindeTent in Organisatieontwikkeling, krijgen ambitieuze ondernemers, extra back-up als het gaat om ondernemerschap, SEO/Online marketing, Strategie en Data-/digitalisering.

Meer resultaat uit je bedrijf halen met de krachtige en effectieve ondersteuning van de mannen van Ikwilrustindetent. Nieuwe tijden vragen om een nieuwe aanpak van bestaande én nieuwe methodes.

In een bijzondere tijd als deze, komt het daarom aan op bevlogen mensen die durven uit de spreekwoordelijke kudde te stappen. Mensen die vanuit een ander perspectief, bestaande én nieuwe methodes, ondernemersvraagstukken, (op)nieuw leven kunnen inblazen.

Die vanuit rust, nieuw perspectief kunnen bieden, met continuïteit als uitgangspunt.

Een unieke combinatie, die ondernemers en bedrijven voorzien met praktische toepassingen om te groeien zonder gedoe. Roy in het Veld is de initiatiefnemer voor dit project.

Meer weten, neem dan gerust contact op met Roy in het Veld of kijk op

www.ikwilrustindetent.nl

Dharminder Biharie

Heeft meer dan 8 jaar internationale ervaring opgedaan binnen een groot Amerikaanse Corporate organisatie. Daar was hij tot voor kort altijd Business Development Manager. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in business model- en waarde propositie design plus. Met name het valideren daarvan is zijn specialisme geworden.

Hij helpt ondernemers met het maken van een vernieuwd businessmodel, in plaats van het maken van een traditioneel businessplan. Het grote voordeel is dat men middels deze methode in een heel vroeg stadium te weten komt of een product of service valide is voor de markt waarin men opereert of zou willen opereren.

Dit bespaart veel tijd, geld en frustratie binnen bedrijven.

Mocht u daarom elke dag bezig zijn om uw omzet te verhogen, kosten te verlagen en de marge te verhogen, en dit lukt niet? De kans is dan groot dat uw businessmodel verouderd is.

U kunt uw huidige businessmodel niet veranderen met ouderwetse methodes die vroeger wel hebben gewerkt. Tijden veranderen en zo ook de methodes.

Wil u meer weten?  Luister naar zijn Podcast? in Spotify, Apple iTunes & PodCastApp, Soundcloud en Google Android Podcast. Met Marianne Zwagerman, Menno Lanting, Ralf Kengtmans en veel meer!

www.bizzmodell.com

Willem Titsing

Marketing en Online Specialist

Na 15 jaar in de grafische industrie / textiel (o.a. product ontwikkeling) als ondernemer gestart. Begonnen met een webwinkel in huishoudtextiel en er zo achter komen dat een goed product, contacten en website niet voldoende zijn. Inmiddels is Willem een expert op het gebied van SEO, websites optimaliseren en marketing. Gewoon zorgen voor daadkrachtige online performance die werkt. Op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Is als geen ander in staat om de link te leggen in wat u wilt met uw bedrijf of product en daarmee gevonden worden door zoekmachines en dus uw (potentiële) klanten.

www.titsing.de

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking

Contact opnemen