Organisatiebureau Twente Roy in het Veld.

Organisatiebureau nodig? Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Roy in het Veld en ik ben organisatieadviseur van beroep. Ofschoon ik woonachtig ben in Twente is mijn werkveld Nederland en Duitsland. Zo ben ik actief voor allerlei organisaties met het verbeteren van hun werkzaamheden. Ik word bijvoorbeeld ingehuurd door organisaties om hun verkoop of logistieke processen te controleren. Omdat je gezocht hebt op organisatiebureau Twente ben je bij mij terechtgekomen. Ik help dus organisaties met de bedoeling ze op een goed spoor te houden of soms weer terug te zetten.

Samengevat verzorg ik activiteiten die met de volgende onderwerpen te maken hebben.

  • Ik bekijk bedrijfsmodellen, de verdien methodes en wat gaat er goed en minder goed?
  • Wat doet de concurrentie? Wat is hun kracht? En wat juist niet?
  • Is de focus juist en voldoende bij alle medewerkers?
  • Als je klanten meerwaarde wil bieden, dan is de vraag: hoe ziet dat eruit?
  • Aangenomen dat er veranderd moet worden? Hoe ziet dat er dan weer uit? Wil iedereen wel die verandering?
  • Hoe ziet de toekomst eruit? Wat is de koers?

Zo zijn er veel vragen te stellen en te beantwoorden als het gaat om advies. Kortom, zoekt u een ervaren adviseur? Dan bent u aan het juiste adres belandt. Bekijk ook eens mijn profiel op LinkedIn.

organisatieadviseur
organisatieadviseur

We kunnen de wind niet beïnvloeden, wél de stand van de zeilen

Mijn kracht is het onafhankelijk kijken als adviseur naar activiteiten in organisaties. Bovenal kijk ik hoe de verkoop is verloopt of hoe de logistiek vorm heeft gekregen door de jaren. Door dit alles grondig te bestuderen ga ik vervolgens met de mensen in gesprek en reik ik ze tips en advies aan. Met de bedoeling de organisatie soepeler te laten werken.

Mijn werkwijze is vooral praktisch gericht, alles gebaseerd op jarenlange ervaring als succesvol ondernemer. Juist die ervaring biedt meerwaarde aan het verbeteren van activiteiten. Juist die praktische insteek vinden ondernemers prettig omdat ik als adviseur gewend ben mee te denken. Ik bied een écht luisterend oor en bovendien zoek ik graag met mensen op de vloer naar oplossingen. Anders gezegd van directiekamer tot werkvloer ben ik inzetbaar en actief.

Bijkomend voordeel van zaken doen met mij is, dat ik naast een schat aan ervaring bovendien over een netwerk waardevolle relaties en professionele adviseurs beschik. Deze relaties kunnen in stelling gebracht worden. In verschillende wisselende samenstellingen hebben zij het vermogen van diverse (traditionele) bedrijven succesvol vergroot.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan telefonisch contact op en laten we een afspraak maken. Ik sta altijd open voor een persoonlijke kennismaking.

Contact opnemen