Organisatieadviesbureau Twente Roy in het Veld.

Helderheid door diagnose. Uitvoering door ervaring.

U heeft een interim organisatieadviesbureau in Twente nodig? Aangenaam, mijn naam is Roy in het Veld en ik ben eigenaar van At First Management.

Als organisatieadviseur werk ik op basis van vertrouwen en wederzijds respect, zonder direct een oordeel te vormen over de situatie waarin het bedrijf op dat moment zit. De situatie is zoals die is, meer is er niet van, het is tijd voor actie. Waar een wil is, is een weg, dat is mijn instelling.

Vaak is de wil wel aanwezig, maar is de weg nog onduidelijk, of wellicht is men angstig om een bepaalde weg op te gaan. Ervaring is dan vaak een goede raadgever.

Ik kan terugvallen op meer 20 jaar ervaring als ondernemer, in het aansturen van diverse MKB-bedrijven variërend in samenstelling van 25 tot 85 medewerkers.

Ik vindt het belangrijk situaties goed te doorgronden, analyseren om processen goed te kunnen structureren. Hiermee ben ik staat bedrijven weer perspectief te duiden én focus te houden op resultaat. Het is mijn drive om bestuurders en senior management hiervan bewust te maken én hen te begeleiden bij de nieuwe koers. Met deze aanpak heb ik aantoonbaar, bedrijven wendbaarder en succesvoller kunnen maken, waardoor zij minder gevoelig werden voor de grillen van de markt. Mijn doelstelling is altijd, tijdelijk “aan boord” te zijn. Mijn motto is daarom; analyseren én inspireren om uiteindelijk straks zélf te kunnen realiseren.

Typerend voor mij, is mijn daadkrachtig gedreven mind-set. Daarnaast ben ik gemakkelijk benaderbaar, nuchter en beschik over een hoge mate van loyaliteit én integriteit.

Door mijn aanstekelijke passie, ben ik in staat mensen en bedrijven in beweging te krijgen. Ik heb een rotsvast geloof in de absolute kracht van innovatie in combinatie met collectiviteit.

Kernwaarden die mij typeren zijn; vertrouwen, creatief, daadkracht.

Kortom; At First Management is úw partner voor organisatieontwikkeling én tijdelijk (ondersteunend) leiderschap. Richting geven aan perspectief is onze missie. At First Management is sinds 2017 actief als Interim Managementbureau in Twente.

Wat levert u dit concreet op:

  • U beschikt direct over meer dan 20 jaar kennis én ondernemerservaring
  • Nieuwe energie en verfrissende ideeën
  • 100% Transparant en helder, ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg
  • Sneller schakelen mét blijvend resultaat
  • Geen uurtje-factuurtje maar vast omlijnde prijs, niet meer en niet minder
  • Uw bedrijf wordt gegarandeerd veerkrachtiger

Kortom, zoekt u een ervaren ondernemer als organisatieadviseur? Dan bent u aan het juiste adres belandt. Bekijk ook eens mijn profiel op LinkedIn. Of nog beter, bel of app met +31-(0)6-54 608 521.

Roy in het Veld

Helderheid door diagnose. Uitvoering door ervaring

Mijn kracht is het onafhankelijk kijken als adviseur naar activiteiten in organisaties. Door theoretische kennis te combineren met praktijkervaring en zich niet alleen te laten leiden door financieel geënte informatie is een unieke aanpak ontstaan als het gaat om verandermanagement.

Mijn werkwijze is vooral praktisch gericht, alles gebaseerd op jarenlange ervaring als ondernemer. Juist die ervaring biedt meerwaarde aan het verbeteren van activiteiten. Juist die praktische insteek vinden ondernemers prettig omdat ik als adviseur gewend ben mee te denken. Onze aanpak is ontstaan en gebaseerd op de behoefte van de ondernemer naar heldere en pragmatische oplossingen bij verandermanagement. Ik bied een écht luisterend oor en bovendien zoek ik graag met mensen op de vloer naar de juiste richting. Anders gezegd van directiekamer tot werkvloer ben ik inzetbaar en actief.

Bijkomend voordeel van zaken doen met mij is, dat ik naast een schat aan ervaring bovendien over een netwerk waardevolle strategische professionele partners beschik. Deze relaties kunnen in stelling gebracht worden. In verschillende wisselende samenstellingen hebben zij het verandervermogen van diverse (traditionele) bedrijven reeds succesvol vergroot.

Resultaat: uw bedrijf wordt gegarandeerd meer wendbaar en daardoor veerkrachtiger.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan telefonisch contact op en laten we een afspraak maken. Ik sta altijd open voor een persoonlijke kennismaking.

Contact opnemen