Resultaat is maakbaar, samen. Dat is waaraan je mij mag houden.

Als manager of ondernemer sta je met je bedrijf, continu voor uitdagingen of veranderingen. Om te voorkomen dat je bedrijf van de markt verdwijnt, moet je continu het bedrijfsmodel en waarde proposities effectief veranderen, van strategiebepaling tot en met de uitvoering (product- of dienstintroductie).

Zou het niet prettig zijn om de daarmee gepaard gaande vragen te kunnen bespreken met een professioneel en onafhankelijk iemand? Vragen als;

  • Ons business model is sleets geworden, het zou krachtiger, moderner mogen, maar hoe pak ik dit aan?
  • We hebben te maken met een sterke concurrentie, hoe kunnen we dit het hoofd bieden?
  • Hoe krijg en houd ik de mensen gefocust en energiek aan de slag in een veranderende omstandigheid?
  • Wij willen onze klanten echt waarde bieden, maar hoe zetten we dit op?
  • Hoe overtuig ik beslissers en stakeholders, te blijven geloven en investeren in de voorgenomen verandering/vernieuwing?
  • Hoe ga ik thuis vertellen dat de geplande vrije dag weer eens een keer verschoven moet worden?

Komen je waarschijnlijk wel bekent voor, toch?

organisatieadviseur
organisatieadviseur

We kunnen de wind niet beïnvloeden, wél de stand van de zeilen

Ongetwijfeld krijg je van jouw bank of accountant een goed advies, maar wees eerlijk, is dat advies écht praktijkgericht en onafhankelijk?

Exact die gedachte, heeft mij doen besluiten, dit gat in de markt invulling te gaan geven. At First Management is ontstaan uit de behoefte van ondernemers aan een onafhankelijk, luisterend oor als het gaat om vraagstukken op het gebied van sales, marketing of operationeel. Niet een zoveelste bureau die interim-diensten aanbiedt of adviezen geeft. Maar een écht luisterend oor biedt en bovendien iemand die op basis van jarenlange ervaring écht ondersteuning kan bieden, vanuit de praktijk. De ene keer op de vloer, hands-on, tussen de mensen, de andere keer in de directiekamer werken aan strategie.

Een frisse onafhankelijke kijk op zaken, zal een verhelderend effect hebben op je vraagstuk.

Bijkomend voordeel van zaken doen met mij is, dat ik naast een schat aan praktijkervaring bovendien over een netwerk waardevolle relaties en professionele adviseurs beschik, die desgewenst in stelling gebracht kunnen worden. In diverse wisselende samenstellingen hebben zij het adaptievermogen van diverse (traditionele) bedrijven reeds succesvol vergroot.

Resultaat is maakbaar, samen. Dat is waaraan je mij aan mag houden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan telefonisch contact op en laten we een afspraak maken. Ik sta altijd open voor een persoonlijke kennismaking.

Contact opnemen