3 Tips waar een goede business mentor aan moet voldoen

De reden om te kiezen en om op zoek te gaan naar een business mentor zijn voor ieder mens verschillend.

De één is op zoek naar meer persoonlijk geluk, of meer rust in het bedrijf, een ander naar meer balans tussen werk en privé en weer een ander wil meer vrijheid. Klinkt dit bekent en ervaar je ook wel eens een onverklaarbare onrust in jezelf, en “stemmetje” die je zegt dat je echt iets moet veranderen?

Dan komt onherroepelijk de vraag waar vindt ik een goede business mentor en waar moet deze dan aan voldoen?

Allereerst bepaal je dat natuurlijk zelf, maar ik geef je graag een 3-tal tips waar hij/zij zeker aan zou moeten voldoen, om überhaupt waardevol te kunnen zijn.

Als business mentor richt ik mij op mensen uit de zakelijke markt, waaronder ondernemers en managers. Ik focus mij op het begeleiden en ondersteunen van ondernemers op zowel zakelijk én persoonlijk vlak.

Kies je voor mij?

Dan kies je voor een aanpak die allesbehalve standaard is, maar wel heel persoonlijk en op maat. Ik maak geen loze beloftes, maar afspraak is afspraak.

Rechttoe, rechtaan advies, eerlijk, helder, creatief maar vooral praktisch toepasbaar. Niet geheel onbelangrijk, als het moet voer ik het ook voor je uit! Bij mij kun je rekenen op oprechte diepgang zonder trucjes en zonder gezweef.

Mijn missie is; Ondernemers oprecht te helpen de juiste richting te kiezen, valkuilen te herkennen én focus te houden op resultaat.

Bekijk mijn nieuwste video ter inspiratie.

Continuïteit vanuit kernwaarden