Managementbureau Twente Roy in het Veld.

Managementbureau Twente nodig? Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Roy in het Veld en ik ben Business Mentor van beroep.

Ik ben vanaf 1997 fulltime ondernemer en eigenaar geweest van uiteenlopende bedrijven, van direct mail (grafisch) producerend, E-commerce logistiek tot en met het vervaardigen en leveren van uniformkleding aan overheidsinstellingen. De meeste affiniteit heb ik met MKB+ bedrijven welke productie, (online) E-commerce/logistiek of retail georiënteerd zijn.

In 2017 heb ik mijn bedrijven verkocht en ben begonnen met At First Management. Om in mijn bedrijven veranderingen goed gedragen te krijgen huurden we  adviseurs in van buitenaf, maar doorgaans sloten de adviezen te weinig aan bij de praktijk, ze waren vaak financieel gedreven en soms zo complex dat resultaat nauwelijks merkbaar was. Ik merkte dat ook andere ondernemers met dezelfde “problemen” worstelden.

Dit bracht me op het idee om weer te gaan “pionieren” met iets nieuws en zelf weer in de basis te gaan staan, daar haal ik de meeste passie vandaan merk ik. Dit was de reden om te starten met At First Management, hét bedrijfsadviesbureau 2.0.

At First Management is úw partner voor organisatieontwikkeling én tijdelijk (ondersteunend) leiderschap. Wij geven richting aan perspectief.

Samengevat verzorg ik activiteiten die met de volgende onderwerpen te maken hebben.

  • Ik bekijk bedrijfsmodellen, de verdien methodes en wat gaat er goed en minder goed?
  • Wat doet de concurrentie? Wat is hun kracht? En wat juist niet?
  • Is de focus juist en voldoende bij alle medewerkers?
  • Als je klanten meerwaarde wil bieden, dan is de vraag: hoe ziet dat eruit?
  • Aangenomen dat er veranderd moet worden? Hoe ziet dat er uit? Wil iedereen wel die verandering?
  • Hoe ziet de toekomst eruit? Wat is de koers?

Zo zijn er veel vragen te stellen en te beantwoorden als het gaat om advies. Kortom, zoekt u een ervaren ondernemer als adviseur? Dan bent u aan het juiste adres belandt. Bekijk ook eens mijn profiel op LinkedIn.

Roy in hert Veld
Ondernemerscoach

Helderheid door diagnose. Uitvoering door ervaring

Mijn kracht is het onafhankelijk kijken als adviseur naar activiteiten in organisaties. Door theoretische kennis te combineren met praktijkervaring en zich niet alleen te laten leiden door financieel geënte informatie is een unieke aanpak ontstaan als het gaat om verandermanagement.

Mijn werkwijze is vooral praktisch gericht, alles gebaseerd op jarenlange ervaring als ondernemer. Juist die ervaring biedt meerwaarde aan het verbeteren van activiteiten. Juist die praktische insteek vinden ondernemers prettig omdat ik als adviseur gewend ben mee te denken. Onze aanpak is ontstaan en gebaseerd op de behoefte van de ondernemer naar heldere en pragmatische oplossingen bij verandermanagement. Ik bied een écht luisterend oor en bovendien zoek ik graag met mensen op de vloer naar de juiste richting. Anders gezegd van directiekamer tot werkvloer ben ik inzetbaar en actief.

Bijkomend voordeel van zaken doen met mij is, dat ik naast een schat aan ervaring bovendien over een netwerk waardevolle strategische professionele partners beschik. Deze relaties kunnen in stelling gebracht worden. In verschillende wisselende samenstellingen hebben zij het verandervermogen van diverse (traditionele) bedrijven reeds succesvol vergroot.

Resultaat: uw bedrijf wordt gegarandeerd meer wendbaar en daardoor veerkrachtiger.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan telefonisch contact op en laten we een afspraak maken. Ik sta altijd open voor een persoonlijke kennismaking.

Contact opnemen