Interim manager

Interim manager met terugverdien garantie!

Een tijdelijke versterking van uw (management-) team nodig?

In de praktijk zal men in de meeste gevallen een interim manager inzetten met een sterke focus op herstel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het stroomlijnen van een afdeling of wellicht een complete reorganisatie. Wat minder voorkomt is de inzet van interim management om groei via de ontwikkeling van new-business te genereren. Maar ook daarin kan een interim manager als onafhankelijk “instrument” een kans bieden.

In 4 vragen ontdekken of een interim manager kansen biedt voor uw bedrijf

De vraag of een interim manager kansen biedt voor uw bedrijf is dus veelal niet afhankelijk van uw economische situatie, maar van de mogelijkheden die u ziet voor de toekomst. Stel uzelf de volgende vier vragen en beantwoord deze kritisch:

  1. Welke strategisch belangrijke zaken blijven liggen of komen niet van de grond?
  2. Wie is daar nu verantwoordelijk voor in de huidige bezetting en is hij/zij daartoe in staat?
  3. Wat is de consequentie voor ons bedrijf wanneer wij dit niet of onvoldoende doen?
  4. Hoe gaan wij deze gaten vullen?

Het aantrekken van een een interim manager is niet altijd even eenvoudig. Interim management komt vooral goed van pas, wanneer de situatie complexer is en om meer capaciteit vraagt.

At First Management is úw interim managementbureau met meer dan 20 jaar ervaring in strategie executie. Wij zijn in staat om in korte tijd tot de kern van vraagstukken te komen en doelen te bereiken. Wij helpen daarmee bedrijven snel op de rit bij complexe vraagstukken.

Door snel te doorgronden, verhelderend te analyseren en efficiënt te structuren kunnen we meerwaarde bieden. Wij zijn bewust van organisatiepolitiek, sociaal vaardig en door onze doelgerichte aanpak, uitstekend in staat mensen en het bedrijf, positief in beweging te krijgen.

We ontwikkelen een daadkrachtig plan van aanpak en implementeren deze op hands-on wijze, van de werkvloer tot in de directiekamer.

Wij begrijpen dat u wellicht tegen de initiële kosten opziet om interim management toe te passen in uw bedrijf, echter onze ervaring is dat wij onszelf terugverdienen voor uw bedrijf. Hierover maken we graag met u aanvullende afspraken.

U wilt een ervaren en gedreven interim manager mét terugverdien garantie?

Bel of WhatsApp met +31 – (0)6 – 54 608 521 of klik op de button

Contact opnemen
Interim manager Roy in het VeldPagina: Ervaren én gedreven interim managerInterim manager Roy in het Veld

Continuïteit vanuit kernwaarden

Aangenaam kennismaken: mijn naam is Roy in het Veld, eigenaar van At First Management

Als interim manager werk ik op basis van vertrouwen en wederzijds respect, zonder direct een oordeel te vormen over mensen en de situatie waarin het bedrijf zich op dat moment bevind.

Ik heb mij in de afgelopen jaren veelvuldig als interim manager op directieniveau, in diverse bedrijfstakken in de productie- en logistieke sector kunnen bewijzen als het ging om veranderende marktomstandigheden. Ik heb daarvoor uitvoerige P+L-verantwoording gedragen, strategische-, SWOT-analyses gemaakt en te maken gehad met Lean manufacturing. Ik kan daarnaast terugvallen op meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer, in het aansturen van diverse MKB-bedrijven variërend in samenstelling van 25 tot 85 medewerkers.

Analyseren én inspireren om uiteindelijk straks zélf te kunnen realiseren

Kenmerken die op mij van toepassing zijn; gemakkelijk benaderbaar, luistergierig, doorvragend, creatief, zelfreflectie. Ik spreek naast Engels, native Duits.
Ik ben een ondernemende gedreven praktijkman die diversiteit graag combineert met innovatie richting de toekomst.

Mijn leiderschapsstijl typeert zich als transformationeel. Leidinggeven, vertrouwen geven, delegeren en coachen, om daarmee mensen en bedrijven in beweging te krijgen en beoogde veranderingen breed gedragen te krijgen.

Cruciaal is het daarbij om een juiste afstemming tussen operatie en commercie te genereren. Ik heb hier aantoonbare successen bereikt bij zowel groeiende als in krimpende organisaties.

Mijn doelstelling is altijd, tijdelijk “aan boord” te zijn en verantwoording te nemen voor de lange termijn.

Mijn motto is daarom; analyseren én inspireren om uiteindelijk straks zélf te kunnen realiseren.

Kernwaarden die mij typeren zijn; vertrouwen, creatief, daadkracht.

Meer weten? Klik op mijn LinkedIn profiel Roy in het Veld

U wilt een ervaren en gedreven interim manager mét terugverdien garantie?

Bel of WhatsApp met +31 – (0)6- 54 608 521 of klik op de button

Contact opnemen