Interim Management 2.0; een scherpe blik op continuïteit

Kies voor; tijdelijke inzet mét duurzaam resultaat én terugverdien garantie

  1. Vraagt uw bedrijf om een slagvaardige en betrouwbare interim-manager?
  2. Zoekt u een kandidaat die uw organisatie of afdeling naar een hoger niveau kan tillen?
  3. Ziet u een veranderopgave, maar beschikt u niet over de nodige capaciteit om deze intern in te vullen?
  4. Kan uw managementteam ondersteuning gebruiken, om net even een stapje professioneler te worden?
  5. Mist uw managementteam senioriteit en ervaring, om verder te bouwen aan perspectief?

Als een van bovenstaande vragen voor uw bedrijf ook relevant zijn, dan wordt het tijd om te schakelen. At First Management, biedt als enigste management adviesbureau in Nederland een terugverdien garantie op uw investering. Wij staan op het standpunt, dat we altijd geld moeten opleveren. Door onze ervaring en gedrevenheid, zijn we in staat situaties snel te doorgronden, te analyseren om samen met uw eigen mensen te structureren.

Delen van ervaring en kennis met uw eigen mensen is cruciaal

Wij nemen verantwoording en handelen daar naar. No-nonsense en hands-on.

Mocht het nodig zijn, staan we tussen de mensen op de vloer. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Ons standpunt is, dat we altijd maar tijdelijk aan boord zijn, en dat wij uw mensen zodanig op weg helpen, dat zij zelf in staat zijn verantwoording te nemen en ook daarmee professioneel om te gaan.

Interim managementbureau Twente
Interim managementbureau Twente

Interim Management; continuïteit vanuit kernwaarden

Aangenaam; mijn naam is Roy in het Veld. Via At First Management biedt ik onafhankelijk en tijdelijk Interim Management oplossingen aan. Het zwaartepunt kan daarbij liggen op het verbeteren van bedrijfsprocessen, inzet van menselijk kapitaal of genereren van salesgerichte New Business.

Altijd op basis van vertrouwen en wederzijds respect, zonder direct een oordeel te vormen over de situatie waarin het bedrijf op dat moment zit. De situatie is zoals die is, meer is er niet van. Waar een wil is, is een weg, dat is onze filosofie. Continuïteit vanuit kernwaarden.

Mijn werkwijze is vooral praktisch gericht, alles gebaseerd op jarenlange ervaring als MKB+ ondernemer. Juist die praktische en professionele insteek wordt als meerwaarde gezien en als zeer prettig ervaren, omdat ik als adviseur niet alleen gewend ben mee te denken, maar ook verantwoording neem.

Mijn aanpak is ontstaan en gebaseerd op de behoefte van de ondernemer naar heldere en pragmatische oplossingen bij verandering.

Mijn kracht is het onafhankelijk kijken als adviseur naar activiteiten in organisaties. Door theoretische kennis te combineren met praktijkervaring en zich niet alleen te laten leiden door financieel geënte informatie is een unieke aanpak ontstaan als het gaat om interim management.

20 jaar ervaring als ondernemer

Ik kan terugvallen op meer 20 jaar ervaring als ondernemer van uiteenlopende MKB-bedrijven. Persoonlijk heb ik affiniteit voor met name productie- (machinale) omgevingen, logistiek- georiënteerde bedrijven en e-commerce/webshop activiteiten in samenstelling van 25 tot 85 medewerkers. Ik heb een bewezen track-record als het gaat om afdelingen en bedrijven te helpen veranderen en te groeien.

Ik ben goed in staat situaties te doorgronden, analyseren om uiteindelijke processen goed te kunnen structureren. Hiermee stel ik bedrijven in staat  perspectief te zien én focus te houden op resultaat. Ik heb een persoonlijke drive om bestuurders en senior management hiervan bewust te maken én hen te begeleiden bij de nieuwe koers. Met deze aanpak heb ik aantoonbaar, bedrijven wendbaarder en succesvoller kunnen maken, waardoor zij minder gevoelig werden voor de grillen van de markt.

Mijn doelstelling is altijd, tijdelijk “aan boord” te stappen, onder het motto; analyseren én inspireren om uiteindelijk straks zélf te kunnen realiseren.

Interim managementbureau Twente
Interim Managementbureau TwenteInterim Managementbureau TwenteInterim Management

Richting geven door mensen en bedrijven in beweging te krijgen

Door mijn aanstekelijke energie, ben ik in staat mensen en bedrijven in beweging te krijgen.

Kenmerken die op mij van toepassing zijn; gemakkelijk benaderbaar, luistergierig, doorvragend, creatief, zelfreflectie. Door ervaring heb ik geleerd dat transparantie, zeggen wat je doet en doen wat je zegt, maar vooral ook delen van kennis, gaan bijdragen aan een breed, gezamenlijk gedragen duurzaam resultaat.

Wat levert u dit concreet op:

  1. Vaste prijsafspraak, geen uurtje factuurtje
  2. 100% Transparant en helder, ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg
  3. U beschikt direct over meer dan 20 jaar kennis én ondernemerservaring
  4. Nieuwe energie en verfrissende ideeën
  5. Sneller schakelen mét blijvend resultaat

Resultaat: uw bedrijf wordt gegarandeerd meer wendbaar en daardoor veerkrachtiger.

Kortom, zoekt u een ervaren ondernemer als interim manager? Dan bent u aan het juiste adres belandt. Bekijk ook eens mijn profiel op LinkedIn. Of nog beter, bel of app met +31-(0)6-54 608 521.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan telefonisch contact op en laten we een afspraak maken. Ik sta altijd open voor een persoonlijke kennismaking.

Contact opnemen