Aanleiding: Ondersteuning gevraagd voor het opzetten van een digitaal platform voor het printen van direct mail

Doel: Een onafhankelijke online mogelijkheid bieden om een volledig Direct mail pakket, samen te stellen en te laten verzenden

Beknopte beschrijving case:

Roy in het Veld heeft hiervoor ondersteuning gevraagd van een van zijn relaties om een platform hiervoor te ontwikkelen.

De opzet is volledig door hem bedacht en vorm gegeven teneinde het achterliggende programmeerwerk door een derde partij te laten uitvoeren.

Het doel was om het voor de klant zo overzichtelijk mogelijk te maken, zijn adressen en DM druk-/printbestanden digitaal aan te leveren. De keuzevrijheid voor de klant zat ‘m voornamelijk in de papierkwaliteit (grammage) en uitvoering van het DM mailpack. Door de een zogenaamde trechterstrategie kon uiteindelijk het gewicht per mailpack worden bepaald. Als laatste mogelijkheid kon de klant dan het deurmatmoment zelf bepalen, door een keuze te maken tussen de bezorgers SANDD en Postnl. Op basis van de totale oplage kreeg de klant een compleet opgezette offerte met een totaalprijs incl. de verzendkosten.

i.v.m. privacy worden geen namen genoemd inzake deze case. Op verzoek kunnen uiteraard wel referenties worden afgegeven van de achterliggende partijen.