business mentorAt First Managementbusiness mentor

Waarom je een Business Mentor nodig hebt

Topondernemers lijken veelal “self made” entrepreneurs, maar zelfs veel tot de verbeelding sprekende ondernemers als Steve Jobs, Jeff Bezos, Lary Page en zelfs Sir Richard Branson hadden een mentor. Een business mentor die hen verder hielp, zichzelf én daarmee hun business verder te ontwikkelen.

De drijfveren om te kiezen voor een business mentor zijn voor ieder mens verschillend. De één is op zoek naar meer persoonlijk geluk, of meer rust in het bedrijf, een ander naar meer balans tussen werk en privé en weer een ander wil meer vrijheid. Klinkt dit bekent en ervaar je ook wel eens een onverklaarbare onrust in jezelf, en “stemmetje” die je zegt dat je echt iets moet veranderen? Op een gegeven moment is de “rek” eruit en lijkt het alsof situaties die normaliter als vanzelfsprekend geregeld konden worden met steeds meer moeite overwonnen moeten worden. Natuurlijk weet je dat je er iets aan moet doen, maar wat dan, en vooral hoe dan?

Als je dit herkent, dan is het tijd om de hulp in te roepen van een business mentor.

Ja, ik wil een business mentor, neem contact op

Ik wil contact

De balans brengen op zakelijk en persoonlijk vlak

Als je zakelijk succesvol én privé gelukkig wilt zijn, zonder daarvoor een hoge prijs te willen betalen, zul je in balans moeten zijn. Als je in balans bent, kun je beter focus houden en daardoor de juiste keuzes maken.

Als business mentor richt ik mij op mensen uit de zakelijke markt, waaronder ondernemers en managers. Als business mentor focus ik mij op het begeleiden en ondersteunen van ondernemers op zakelijk en persoonlijk vlak.

Mijn aanpak is allesbehalve standaard, maar heel persoonlijk en op maat. Geen loze beloftes, maar afspraak is afspraak. Ik kies voor oprechte diepgang zonder trucjes en zonder gezweef.

Persoonlijke situaties kunnen knelpunten vormen die jou zowel privé maar ook binnen je bedrijf in de weg kunnen staan.

Mijn oprechte missie als business mentor is, om jouw vérder te brengen. Zowel in zakelijk succes als in persoonlijk geluk ❤️

balans vindenAt First Managementbalans vinden
business mentorAt First Managementbusiness mentor

7 redenen om te kiezen voor een Business Mentor

Jij bent toe aan meer geluk, rust en balans of vrijheid? Ik geef je 7 ijzersterke redenen om te kiezen voor een business mentor.

1. Onafhankelijk

Als business mentor ben ik onafhankelijk. Omdat ik geen direct belang heb bij de beslissingen die jij uiteindelijk neemt kan ik je beter helpen door je inzicht te geven en geen toezicht

2. Ervaren en gedreven

Ik ben al vanaf 1997 full-time ondernemer en ben eigenaar geweest van uiteenlopende bedrijven variërend van 5 – 85 medewerkers. Ik heb hele goede tijden, maar ook hele slechte tijden meegemaakt. Als business mentor kan ik me daarom als geen ander verplaatsen in jouw situatie

3. Veiligheid voorop

In mijn begeleiding staat jouw belang altijd voorop, jij moet je veilig voelen bij mij. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen en openhartigheid. Ik focus mij op zaken die belangrijk zijn voor jou. We gaan niet alleen op zoek naar de oorzaak van jouw probleem, maar we gaan samen op zoek naar een oplossing

4. 24/7 Bereikbaar

Ik ben 24 uur, 7 dagen per week telefonisch voor je beschikbaar. Ik weet hoe je soms “overvallen” kunt worden met een situatie. Het is dan heel fijn, om op een dergelijk moment, een luisterend oor te hebben, waar jij je verhaal kwijt kunt

5. Oprecht eerlijk

Ik ben altijd oprecht eerlijk, ook al wil je het niet horen. Ik heb niet snel een oordeel, maar als er iets is dat niet klopt, zal ik je dat aangeven. Dit geldt andersom natuurlijk ook. We staan hiervoor open, met respect voor elkaars achtergrond en mening. Hierdoor ben jij in staat je gestelde doelen écht te bereiken

6. Vertrouwenspersoon

Als business mentor ben ik je vertrouwenspersoon en zal écht naar je luisteren. Hoe gek dingen ook zijn, vertel ze mij. Dit proces zal in het begin onwennig zijn, maar je zult merken dat het zal opluchten dat je jouw verhaal altijd aan mij kwijt kunt

7. Commitment

Kiezen voor mij als business mentor betekent commitment afgeven. Ik ben je spreekwoordelijke stok achter de deur, afspraak is afspraak, geen excuses meer, maar actie die past bij jouw persoonlijke doelen

Ja, ik wil meer balans vinden tussen business en privé

Contact opnemen

Roy in het Veld – jouw persoonlijke business mentor

Ik deel mijn kennis en ervaring graag met jou.

Kies voor de beste probleemoplossende business mentor van Nederland. Mijn kracht ligt daarin, dat ik in staat ben, elke situatie snel te doorgronden en daarvoor een werkende oplossing te bieden.

Mijn missie is; Ondernemers oprecht te helpen de juiste richting te kiezen, valkuilen te herkennen én focus te houden op resultaat.

Bouwjaar 1967 en vanaf 1997 fulltime ondernemer. Ik ben eigenaar geweest van uiteenlopende bedrijven, van grafisch producerend, E-commerce logistiek tot en met uniformkleding. De meeste affiniteit heb ik met MKB+ bedrijven welke productie, (online) E-commerce/ logistiek of retail georiënteerd zijn.

“Als piraat bereik je meer dan wanneer je bij de marine gaat.”
– Steve Jobs –

Roy in het VeldAt First ManagementRoy in het Veld
business mentorAt First Managementbusiness mentor

Ik benader situaties zoveel als mogelijk vanuit verschillende oogpunten, soms zitten situaties vast en moeten deze losgemaakt worden om weer in beweging te krijgen. Ik doe dit vanuit mijn ervaring als ondernemer, juist dit, maakt dat ik anders ben dan andere business mentoren.

Mijn talent is het om beweging te krijgen in situaties. Mensen te enthousiasmeren door te inspireren en vertrouwen te geven.
Door ervaring heb ik geleerd dat transparantie, zeggen wat je doet en doen wat je zegt, maar vooral ook delen van kennis, gaat bijdragen aan een breed, gezamenlijk gedragen duurzaam resultaat.

Altijd op zoek naar verbinding

Kenmerken die op mij van toepassing zijn; gemakkelijk benaderbaar, luistergierig, doorvragend, creatief, zelfreflectie.
Ik ben een ondernemende gedreven praktijkman die diversiteit graag combineert met innovatie richting de toekomst door verbindingen te leggen.

Mijn werkstijl typeert zich als transformationeel. Inspireren, vertrouwen geven, wederkerigheid en coachen, om daarmee, vergaande veranderingen breed gedragen te krijgen. Cruciaal om een juiste afstemming tussen management en werkvloer te creëren.

Meer weten kijk op Roy in het Veld op LinkedIn

Hoe weet jij of een business mentor de juiste oplossing voor mij is?

Terechte vraag, die alleen jij kunt beantwoorden.

Maar wat heb je te verliezen? Misschien heb je meer te verliezen als je niets doet…

Ik geef je graag een paar aanzetten tot nadenken. Herken je jezelf hierin, dan is een afspraak maken, een goed begin, geloof me.

 • Je moet een paar knopen doorhakken en je wilt onafhankelijk klankborden over je dilemma.
 • Je hebt geen focus, geen duidelijk plan van aanpak. Je springt van de hak op de tak.
 • Je bedrijf loopt aan de buitenkant lekker, maar binnen het bedrijf is nog wel wat te doen, maar je weet niet goed hoe.
 • Je haalt op dit moment niet alles uit je leven en/of je bedrijf wat erin zit. Je zou meer rendement uit jezelf en uit je bedrijf willen halen.
 • Er is onenigheid tussen jou en je zakenpartner(s), je wilt deze situatie veranderen, maar hoe pak je dit aan?

Misschien heb je meer te verliezen als je niets doet…

zakelijk mentorAt First Managementzakelijk mentor
bedrijfsondersteuningAt First Managementbedrijfsondersteuning

Wat levert mentorschap jou op?

Jouw persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei staan op bij mij op één. Het mentorschap geeft inzichten in wie je echt bent en wie jij wilt worden.

Als business mentor geef ik je handvatten om niet alleen kansen te signaleren maar ook zelf te creëren, zodat jij als ondernemer, maar ook als persoon succes en geluk zult ervaren.

Een business coach kan je helpen met succes. Een business mentor zal je leven veranderen

Gegarandeerd levert het je dit op;

 • Meer grip op je bedrijf én privé-leven
 • Nieuwe energie
 • Meer ruimte in je hoofd
 • Je wordt geprikkeld/aangezet om anderen te laten nadenken
 • Meer resultaat voor je bedrijf

Soms is het goed om afstand te nemen en op afstand te kijken naar jezelf of je eigen bedrijf. Klik op deze link en ik vertel je er meer over Een pas op de plaats maken

Kies je voor zekerheid? Kies dan voor een business mentor abonnement

Kiezen voor een business mentor is een keuze voor een langere termijn. Ik kan me echter voorstellen dat je eerste eens wilt ervaren of het werkelijk iets voor jouw is. Speciaal daarvoor heb ik een aantal abonnementen samengesteld voor een periode van 3 maand, om aan deze wens te voldoen. In deze 3 maanden kun je ervaren of het voor jouw werkt. Werkt het niet, even goeie vrienden, ze zijn per maand opzegbaar, zonder aanvullende kosten.

Elk pakket is inclusief de unieke Bedrijf Prestatie Index®-scan. Maatwerk, buiten de pakketten om, is in overleg mogelijk. Ik ben flexibel, jij bepaalt. Genoemde prijzen worden vooraf gefactureerd, zijn exclusief BTW en eventuele reiskosten.

Abonnement 1: BM Extra-Fit:

Wil je eerst testen of een business mentor iets voor jouw is? Kies dan voor het extra-fit abonnement. Het omvat een 2-tal consultancy uren, die variabel in de maand besteed kunnen worden, als sessie van 2 uren, of verdeeld over 2 x een consult van een uur.

Details abonnement:

 • Bedrijf Prestatie Index®-scan
 • Standaard 2 uren per maand consultancy
 • Consult via telefoon/skype
 • Looptijd 3 maanden, per maand zonder kosten opzegbaar

Prijs € 250,- / per maand

Ik kies Extra-Fit

Abonnement 2: BM Optimaal-Fit   – Meest gekozen – 

Dit abonnement omvat meer diepgang en heeft meer mogelijkheden. Er wordt een duidelijk doel geformuleerd waar je aan zou willen werken. Daaraan ten grondslag ligt een plan van aanpak en een einddoel, wat je concreet zou willen bereiken.

Details abonnement:

 • Bedrijf Prestatie Index®-scan
 • Standaard 5 uren per maand, vaste tijd
 • 3 x Consult telefonisch/skype a 1 uur
 • 1 x Consult live op locatie a 2 uur
 • Looptijd abonnement 3 maanden, per maand zonder kosten opzegbaar

Prijs: € 750,- / per maand

Ik kies Optimaal-Fit

Abonnement 3: BM Top-Fit

Dit abonnement heeft als voordeel t.o.v. de andere abonnementen dat ik 24 uur per dag, 7 dagen in week beschikbaar voor je ben. Je kunt me bellen wanneer het jouw uitkomt. In spannende tijden, kan dit zeer handig zijn. Ook hier wordt een duidelijk doel geformuleerd en er ligt een plan van aanpak aan ten grondslag om het einddoel te realiseren.

Details abonnement

 • Bedrijf Prestatie Index®-scan
 • Standaard 5 uren per week beschikbaar
 • Variabel inzetbaar (telefonisch, video, live)
 • 24/7 Beschikbaar – indien nodig
 • Looptijd 3 maanden, per maand zonder kosten opzegbaar

Prijs: € 2.900,- / per maand

Ik kies Top-Fit
managementondersteuning

Business Mentor als persoonlijke managementondersteuning

Jouw vraagstelling, bepaalt mijn inzet.

Heb je de ervaring dat er dagdagelijks veel aan je “getrokken” wordt en je daardoor niet meer je eigen prioriteiten kunt stellen? In dat geval kan ik als persoonlijke, tijdelijke managementondersteuning ingezet worden.

Een tijdelijke externe aanvulling als managementondersteuning zal tot de volgende resultaten leiden;

 • Het bedrijf zal flexibeler worden
 • Door een aanvullende (externe) ondersteuning zullen de managers uiteindelijk meer zelfstandiger beslissingen kunnen nemen
 • De organisatie is nu beter in staat plannen uit te voeren en een betere dienstverlening naar de klanten te leveren
 • De managementondersteuning heeft nu een bredere blik, waardoor zij ook op andere plekken in de organisatie meer oog zullen hebben
 • De afstand tussen management en ondersteuning zal kleiner geworden, waardoor hun werk meer in elkaar overvloeit. Het stelt de ondersteuners in staat beter te presteren

Analyseren én inspireren om uiteindelijk straks zélf te kunnen realiseren

Met een verhelderende frisheid, gecombineerd met mijn aanstekelijke passie en energie voor bedrijfsondersteuning en ondernemerschap, krijg ik ook “jouw” management in beweging om meer zekerheid voor de toekomst te creëren. Zij zullen zelfstandiger in staat zijn, verantwoording te nemen en beslissingen te kunnen nemen, waardoor jij meer gefocust kunt werken AAN de toekomst van je bedrijf.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jouw kan doen?

Bel of WhatsApp op 06 – 54 608 521. Ik sta altijd open voor een persoonlijke kennismaking.

Contact opnemen