Roy in het Veld – jouw persoonlijke business coach

Ik deel mijn kennis en ervaring graag met jou.

Kies voor de beste probleemoplossende gecertificeerde CVI™ VAR business coach van Nederland.

Arrogant? Nee, beslist niet, maar als je ergens in geloofd en dat ook waar kunt maken, moet je dat ook maar uitspreken.

Mijn kracht ligt daarin, dat ik in staat ben, elke situatie snel te doorgronden en daarvoor een werkende oplossing te bieden.

Mijn missie is; Ondernemers oprecht te helpen de juiste richting te kiezen, valkuilen te herkennen én focus te houden op resultaat.

Business coach Roy in het VeldAt First ManagementBusiness coach Roy in het Veld

Bouwjaar 1967 en vanaf 1997 fulltime ondernemer. Ik ben eigenaar geweest van uiteenlopende bedrijven, van grafisch producerend, E-commerce logistiek tot en met uniformkleding. De meeste affiniteit heb ik met MKB+ bedrijven welke productie, (online) E-commerce/ logistiek of retail georiënteerd zijn.

“Als piraat bereik je meer dan wanneer je bij de marine gaat.”
– Steve Jobs –

Ja, ik wil een business coach, neem contact op

Ik wil contact
Business coachAt First ManagementBusiness coach

Waarom je een business coach nodig hebt

Een geslaagd en gezond leven begint met een heldere geest. Het is daarom van belang dat je master wordt over je mind.

Leer jezelf begrijpen. Leer bewust te leven. En ontdek jouw maximale potentieel.

Ik heb sinds 2018 meerdere ondernemers geholpen – door inzicht te geven in zichzelf en hun eigen handelen – meer focus te krijgen op een positieve mindset.

De drijfveren om te kiezen voor een business coach zijn voor ieder mens verschillend. De één is op zoek naar meer persoonlijk geluk, of meer rust in het bedrijf, een ander naar meer balans tussen werk en privé en weer een ander wil meer vrijheid. Klinkt dit bekent en ervaar je ook wel eens een onverklaarbare onrust in jezelf, en “stemmetje” die je zegt dat je echt iets moet veranderen?

Op een gegeven moment is de “rek” eruit en lijkt het alsof situaties die normaliter als vanzelfsprekend geregeld konden worden met steeds meer moeite overwonnen moeten worden. Natuurlijk weet je dat je er iets aan moet doen, maar wat dan, en vooral hoe dan?

Waarmee kan ik jou op weg helpen in het krijgen van een positieve mindset?

De balans brengen op zakelijk en persoonlijk vlak

Als je zakelijk succesvol én privé gelukkig wilt zijn, zonder daarvoor een hoge prijs te willen betalen, zul je in balans moeten zijn. Als je in balans bent, kun je beter focus houden en daardoor de juiste keuzes maken.

Bij business coaching richt ik mij uitsluitend op ondernemers. Als business coach focus ik mij dan ook op het begeleiden en ondersteunen van ondernemers op zakelijk én persoonlijk vlak.

Mijn aanpak is allesbehalve standaard, maar heel persoonlijk en op maat. Geen loze beloftes, maar afspraak is afspraak. Ik kies voor oprechte diepgang zonder trucjes en zonder gezweef.

Persoonlijke situaties kunnen knelpunten vormen die jou zowel privé maar ook binnen je bedrijf in de weg kunnen staan.

Mijn oprechte missie als business coach is, om jouw vérder te brengen. Zowel in zakelijk succes als in persoonlijk geluk ❤️

balans vindenAt First Managementbalans vinden
business mentorAt First Managementbusiness mentor

7 redenen om te kiezen voor een business coach

Jij wilt een positieve mindset? Ik geef je 7 ijzersterke redenen om te kiezen voor een ondernemerscoach.

1. Onafhankelijk

Als business coach ben ik onafhankelijk. Omdat ik geen direct belang heb bij de beslissingen die jij uiteindelijk neemt kan ik je beter helpen door je inzicht te geven en geen toezicht. Vrienden, kennissen en andere zakelijke vertrouwelingen vinden alles leuk en zullen je nooit eens vertellen dat je business plan achterhaald is. En onafhankelijke business coach doet dat wel. Hij is oprecht en objectief en soms pijnlijk eerlijk

2. Leren van mijn fouten

Ik ben al vanaf 1997 full-time ondernemer en ben eigenaar geweest van uiteenlopende bedrijven variërend van 5 – 85 medewerkers. Ik heb hele goede tijden, maar ook hele slechte tijden meegemaakt. Als business coach kan ik me daarom als geen ander verplaatsen in jouw situatie. Door de fouten die ik gemaakt heb, hoef jij deze niet zelf ook nog eens te maken. Soms is voorkomen, beter dan genezen

3. Het optimale uit jezelf 

Een veelgehoord misverstand is dat een business coach je autoriteit zou aantasten en jou zou vertellen hoe jij je bedrijf moet runnen. Een goede business coach vertelt je niet hoe de wereld in elkaar zit, maar laat je het optimale uit jezelf halen. M.a.w. jij moet het doen! Door gerichte vragen te stellen, positief-kritisch te zijn en een professionele sparringpartner te zijn. Een voetbalcoach schiet de bal er ook niet zelf in; hij creëert omstandigheden waarmee hij zijn team in staat stelt dat te doen. Datzelfde doet de business coach, maar dan met jouw bedrijf.

4. 24/7 Bereikbaar

Ik ben 24 uur, 7 dagen per week telefonisch voor je beschikbaar. Ik weet hoe je soms “overvallen” kunt worden met een situatie. Het is dan heel fijn, om op een dergelijk moment, een luisterend oor te hebben, waar jij je verhaal kwijt kunt

5. Eenzaam aan de top

Als ondernemer neem je de meeste besluiten gemiddeld genomen in je eentje. Natuurlijk vraag je advies van je accountant of accountmanager van de bank, maar hoe objectief is dat advies? Heeft de accountmanager van de bank of jouw accountant immers direct belang bij jou? Een business coach is altijd objectief en heeft bij voorkeur meer dan 20+ jaar als ondernemer daarmee is hij min of meer ervaringsdeskundige en kan zo voor bevestiging zorgen waar je die nu nog vaak moet ontberen. Hij heeft het hoogstwaarschijnlijk al eens meegemaakt in al zijn ondernemersjaren. Zo voelt een goed besluit niet langer als een sprong in het diepe, maar als een weloverwogen, goede stap

6. Vertrouwenspersoon

Als business coach ben ik je vertrouwenspersoon en zal écht naar je luisteren. Hoe gek dingen ook zijn, vertel ze mij. Dit proces zal in het begin onwennig zijn, maar je zult merken dat het zal opluchten dat je jouw verhaal altijd aan mij kwijt kunt. Jouw verhaal is altijd veilig bij mij, ik heb geen oordeel over jouw of de situatie en het hoe en waarom je daarin bent terechtgekomen. Ik ben er voor jou

7. Commitment; verandering kan zwaar zijn

Kiezen voor mij als business coach betekent commitment afgeven. Veranderingen zijn aan de orde van de dag, verander je als bedrijf niet, en je omgeving wel, dan heb je een probleem. Soms kun je daar als ondernemer wat blind voor zijn, ik spreek uit ervaring. Ik ben je spreekwoordelijke stok achter de deur, afspraak is afspraak, geen excuses meer, maar actie die past bij jouw persoonlijke doelen zodat het werk, morgen en overmorgen nog leuk én rendabel is

Ja, ik wil meer balans vinden tussen business en privé

Contact opnemen
Business coachAt First ManagementBusiness coach

Gecertificeerd Core Values Index™ Consultant

De Core Values Index™ is méér dan persoonlijkheidstest. Het is de enige test die eenzelfde uitkomst (herhalingsscore) realiseert van 97,7% over een periode van maar liefst 10 jaar.

De CVI™ karakteriseert en kwantificeert wat Maslow en anderen noemen: “de onveranderbare en aangeboren natuur van een persoon, dat weergeeft waar/hoe deze persoon zijn/haar hoogste en meest productieve bijdrage kan leveren”.

Wat maakt deze assessment anders t.o.v. andere assessments?

Veel assessments zijn momentopnames en op het meten van vaardigheden en competenties gericht. Vaardigheden zijn echter aangeleerd.

De CVI™ is de enige assessment die uitsluitend meet wat is aangeboren, het geeft een beeld hoe jij, diep van binnen, jezelf bent. Ieder mens heeft namelijk een aangeboren set kernwaarden meegekregen die onveranderlijk is, de stabiele kern van je wezen, wie je dus wérkelijk bent.

100% betrouwbaar

Dit wordt wetenschappelijk onderbouwd, doordat is aangetoond, dat wanneer je de CVI™ jaren (10 jaar) later nog eens zou invullen, de kans meer dan 95% is, dat je dezelfde uitslag krijgt als toen je deze eerder ingevuld had.

Meer weten kijk op Roy in het Veld op LinkedIn

Hoe weet jij of een business coach de juiste oplossing voor je is?

Terechte vraag, die alleen jij kunt beantwoorden.

Maar wat heb je te verliezen? Misschien heb je meer te verliezen als je niets doet…

Ik geef je graag een paar aanzetten tot nadenken. Herken je jezelf hierin, dan is een afspraak maken, een goed begin, geloof me.

 • Je moet een paar knopen doorhakken en je wilt onafhankelijk klankborden over je dilemma.
 • Je hebt geen focus, geen duidelijk plan van aanpak. Je springt van de hak op de tak.
 • Je bedrijf loopt aan de buitenkant lekker, maar binnen het bedrijf is nog wel wat te doen, maar je weet niet goed hoe.
 • Je haalt op dit moment niet alles uit je leven en/of je bedrijf wat erin zit. Je zou meer rendement uit jezelf en uit je bedrijf willen halen.
 • Er is onenigheid tussen jou en je zakenpartner(s), je wilt deze situatie veranderen, maar hoe pak je dit aan?

Misschien heb je meer te verliezen als je niets doet…

zakelijk mentorAt First Managementzakelijk mentor
bedrijfsondersteuningAt First Managementbedrijfsondersteuning

Wat levert een business coach jou op?

Jouw persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei staan op bij mij op één. O.a. door het invullen van de Core Values Index™ assessment krijg je de inzichten wie je echt bent.

Als business coach geef ik je handvatten om vanaf dat nul-punt kansen te signaleren maar ook zelf te creëren, zodat jij als ondernemer, maar ook als persoon succes en geluk zult ervaren.

Een goede business coach zorgt dat zijn coachees zien wat ze kunnen, in plaats van wat ze zijn..

Gegarandeerd levert het je dit op;

 • Meer grip op je bedrijf én privé-leven
 • Nieuwe energie
 • Meer ruimte in je hoofd
 • Je wordt geprikkeld/aangezet om anderen te laten nadenken
 • Meer resultaat voor je bedrijf

Soms is het goed om afstand te nemen en op afstand te kijken naar jezelf of je eigen bedrijf. Klik op deze link en ik vertel je er meer over Een pas op de plaats maken

Wil je werken aan een positieve mindset? Ik kan je daarbij helpen

Kiezen voor een business coach is een keuze voor een langere termijn. Ik kan me echter voorstellen dat je eerste eens wilt ervaren of het werkelijk iets voor jouw is. Speciaal daarvoor heb ik een aantal programma’s samengesteld voor een periode van 3 maand, om aan deze wens te voldoen. In deze 3 maanden kun je ervaren of het voor jouw werkt. Werkt het niet, even goeie vrienden, ze zijn per maand opzegbaar, zonder aanvullende kosten.

Elk programma start met het invullen van de Core Vales Index™ assessment. Maatwerk, buiten de programma’s om, is in overleg mogelijk. Ik ben flexibel, jij bepaalt.

Check-in:

Bij jij nieuwsgierig naar jezelf? Wat zijn je échte drijfveren, waarvan krijg jij écht energie? Of wellicht wel je wel eens weten waarom je gewoonweg niet zo lekker in je vel zit? Met de Core Values Index™ assessment krijg je gegarandeerd antwoorden op deze vragen.  Je start met het invullen van de unieke Core Values Index™ assessment van Taylor Protocols. Als gecertificeerd CVI™ consultant neem ik aan de hand van de uitkomst contact met je op om deze assessment toe te lichten. Hierdoor krijg je een eerste inzicht in jezelf.

Details programma:

 • Invullen assessment Core Values Index™
 • 1 – 2 uur feedback op uitslag persoonlijke CVI™
 • Bespreken verdere stappen
 • Eenmalig, geen verdere kosten
Meer informatie check-in

Coach-fit   – Meest gekozen – 

Je hebt antwoorden gekregen via het invullen van de CVI™ assessment  en nu wil je hiermee aan de slag. Aan de hand van een persoonlijk of zakelijk doel gaan we samenwerken. Dit betekent dat ik 24/7 telefonisch voor je beschikbaar ben. Zit je ergens mee, dan kun je telefonisch contact opnemen. We spreken sowieso 1 x per maand, een vast tijdstip af, waar we elkaar fysiek zien en de zaken waar je tegen aan loopt gezamenlijk bespreken. Dit is gemiddeld een dagdeel (4-5 uur). Overigens kan dit prima middels een wandeling in de natuur.

Details:

 • 1 x Per maand 5 uur
 • Geen reiskosten
 • 24/7 Telefonisch bereikbaar
 • Geen abonnement, direct opzegbaar
Meer informatie Coach-Fit

Coach-extra

Coach-extra biedt dezelfde mogelijkheden als Coach-fit, maar nu intensiveren we de samenwerking naar 2 x per maand een halve dag. Uiteraard kan dit tijdelijk gelden, om dan weer terug te schakelen naar coach-fit. Ook hier ben ik 24/7 telefonisch voor je beschikbaar. We spreken 2 x per maand, op een vast tijdstip af, waar we elkaar fysiek zien en de zaken waar je tegen aan loopt gezamenlijk bespreken. Dit is gemiddeld 10 uur per maand 2 dagdelen a 5 uur. Overigens kan dit prima middels een wandeling in de natuur.

Details:

 • 2 x Per maand 5 uur
 • Geen reiskosten
 • 24/7 Telefonisch bereikbaar
 • Geen abonnement, direct opzegbaar
Meer informatie Coach-extra
business coach positieve mindset

De Core Values Index™ voor positieve mindset

Over de Core Values Index® van Taylor Protocols

Taylor Protocols (Seattle, VS) is in 2001 opgericht door Lynn Taylor, dé expert in leiderschap, organisatieontwikkeling en bedrijfsoptimalisatie. Ruim 20 jaar geleden ontwikkelde hij de Core Values Index™ vanuit de behoefte om op basis van objectieve en meetbare gronden de ideale match te vinden tussen individu, de werkzaamheden en de plek in de organisatie.

De CVI™ is de enige assessment-test die uitsluitend meet wat is aangeboren. Ieder mens heeft namelijk een aangeboren set kernwaarden meegekregen die onveranderlijk is, de stabiele kern van je wezen, wie je dus wérkelijk bent.

Pas als je écht weet wie je diep van binnen bent, hoe jij geaard bent, kun je beter anticiperen op de vragen waar je dagelijks tegen aan loopt.

At First Management – Roy in het Veld is gecertificeerd professional consultant – coach voor de Core Values Index™ van Taylor Protocols

Wat levert het je concreet op;

Meer zelfbewustzijn, stelt je in staat om;

 • Meer impact te genereren voor je mentale, emotionele en lichamelijke gezondheid
 • Beter grenzen te stellen voor jezelf en naar anderen toe
 • Meer bewust wordt van je eigen verantwoordelijkheid
 • Meer focus voor zaken waar je wél invloed op hebt
 • Een betere balans te vinden tussen werk en privé
 • Beter reageren op stressvolle situaties

Kortom; je wordt een simpelweg gelukkiger persoon omdat je jezelf beter leert kennen

Inspireren om uiteindelijk straks zélf te kunnen realiseren

Met mijn frisse aanstekelijke passie en energie voor ondernemerschap en organisatieontwikkeling, krijg ik ook “jouw” weer in de flow en in beweging om meer zekerheid voor de toekomst te creëren.

Je zult meer dan ooit in staat zijn, zelfbewuster en persoonlijk verantwoording te nemen en beslissingen te kunnen nemen. Hierdoor ben je in staat met weer focus te werken AAN de toekomst van je bedrijf.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jouw kan doen?

Bel of WhatsApp op 06 – 54 608 521. Ik sta altijd open voor een persoonlijke kennismaking.

Contact opnemen