At First Management

Bedrijfsoptimalisatie rust nooit..

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende bedrijven. Dit maakt dat ieder bedrijf uniek is qua samenstelling, maar ook in het reageren op veranderingen. Interne en externe invloeden zorgen ervoor dat een bedrijf daardoor altijd zal moeten blijven doorontwikkelen.

Elk bedrijf kent verschillende fases, die op hun beurt weer om aanpassingen zullen vragen van beleid en processen. Dit heeft vaak invloed op de mensen en op hun manier van werken. Het kan daarom heel goed zijn, dat mensen in een eerdere fase optimaal hun werk deden, maar vanaf een bepaald moment niet meer voldoen. Zij kunnen zich dan onvoldoende vereenzelvigen of aanpassen aan de nieuwe fase. Dit kan leiden tot problemen in het bedrijf, zonder dat het direct opvalt.

De omzet loopt terug, productie valt tegen enz. De aanpak van At First Management bij bedrijfsoptimalisatie is gebaseerd op feiten en niet op aannames. Wij zoeken de vraag, achter de vraag. Kijken verder dan onze spreekwoordelijke neus lang is, en komen vaak tot verrassende conclusies. Op die manier brengen we weer beweging in situaties die vastzitten.

At First Management

De beste route naar bedrijfsoptimalisatie?

begin bij uw medewerkers, u heeft goud in handen

Natuurlijk krijgt u van uw bank of accountant een goed advies, maar wees eerlijk, is dat advies écht praktijkgericht én tegelijk onafhankelijk?

At First Management is gespecialiseerd in bedrijfsoptimalisatie welke gebaseerd is op de praktijk. Iets wat in theorie op papier lijkt te werken, kan in de praktijk dramatisch uitpakken. Soms stagneren ontwikkelingen en krijgt men niet boven water, waaraan het ligt. “Vreemde ogen” kunnen dan net een andere blik op de situatie werpen, waardoor er weer beweging komt in de situatie, en de natuurlijke energie weer gaat stromen.

Wij stimuleren het denken buiten de gebaande paden, zorgen voor creativiteit bij uw mensen zodat ze weer “outside the box” gaan denken. Dat levert de beste ideeën.

Wij geloven in onafhankelijkheid én objectiviteit, stellen rake vragen en luisteren vooral naar de antwoorden tussen de regels, zonder direct te oordelen. Niet een zoveelste bureau die interim-diensten aanbiedt of adviezen geeft.

De ene keer op de werkvloer, hands-on, tussen de mensen, de andere keer in de directiekamer werken aan de ontwikkeling van úw bedrijf.

Een frisse onafhankelijke kijk op zaken, zal een verhelderend effect hebben op uw vraagstuk. In diverse wisselende samenstellingen hebben wij het verandervermogen van diverse (traditionele) bedrijven reeds succesvol vergroot.

Wij denken in oplossingen, niet in beperkingen.

7 Redenen om te kiezen voor bedrijfsoptimalisatie van At First Management

De trigger voor bedrijfsoptimalisatie komt onderuit uw bedrijf

Vaak komt de wens voor bedrijfsoptimalisatie vanaf de werkvloer. Daar wordt vaak wel herkent dat zaken efficiënter kunnen: “We hebben een tool nodig”. Met andere woorden: men “wil” een CRM, een ERP-systeem, een app, of een marketing automation tool enz..

Wees alert als u dergelijke signalen opvangt in uw organisatie. Zorg ervoor dat het middenkader dergelijke initiatieven ontwikkeld en stimuleert.

Vervolgens moeten dergelijke wensen wel opgepakt worden op C-level niveau. Wat is nu zinvol als we kijken op strategisch niveau? Het is ontzettend waardevol om te horen wat de organisatie nodig heeft.

Bedrijfsoptimalisatie start, wanneer de werkvloer herkent dat er een optimalisering dient plaats te vinden en het management erkent dat dit signaal omgezet dient te worden in actie. Onze aanpak is uniek en gericht op meer dan 20 jaar praktijkervaring.

7 redenen om te kiezen voor bedrijfsoptimalisatie van At First Management

  1. Korte doorlooptijd – direct toepasbare adviezen
  2. Krachtige en heldere analyses
  3. Niet opnieuw uitvinden van het wiel
  4. Maatwerk verbeteringen – geen standaard methodieken
  5. Focus op synergie – betrokkenheid bij alle stakeholders
  6. Zeggen wat we doen, doen wat we zeggen
  7. Openheid, transparant en hands-on

Onze missie: continuïteit vanuit kernwaarden

At First Management

Benieuwd hoe wij de bedrijfsoptimalisatie van uw bedrijf vorm kunnen geven?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Contact opnemen